Редактор: e-mail: Снимка: Фейсбук/Миролюба БенатоваМиролюба Бенатова написа кратък, но любопитен коментар в

...
Редактор: e-mail: Снимка: Фейсбук/Миролюба БенатоваМиролюба Бенатова написа кратък, но любопитен коментар в
Коментари Харесай

Бенатова: Правя мониторинг на сайтове, близки до бившите управляващи и откривам, че има сблъсък на поне три лобита, които искат да карат влака

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Фейсбук/Миролюба Бенатова

Миролюба Бенатова написа къс, само че любопитен коментар в обществената мрежа. Както постоянно го е правила, журналистката споделя доста с малко, само че точни думи.

" Правя мониторинг на уеб сайтове, близки до някогашните ръководещи и откривам, че има конфликт на най-малко три лобита, които желаят да карат влака. Някои не са забележими и известни. Но пък имат афинитет към службите за сигурност. Ако се съди по малките екрани, няма нищо, с изключение на горски пожар, написа Миролюба Бенатова в персоналния си профил във фейсбук. "

" Сложно е. Няма черно-бяло. Има кръгове, които не са срещу итн, само че желаят различен за вътрешен министър, примерно. И по тази причина много оказват помощ в борбата сред Киселова и Илиев. Други помогнаха в офанзивата против Асен Василев. Но те са по-явни. "



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР